Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Терористи гатять з танків та БМП, також активізувалися снайпери

Сьогодні вже маємо двох поранених та одного травмованого

Прес-центр штабу АТО поширив фронтове звернення станом на на 18.00 14 березня:



На Донецькому напрямку по позиціях під Авдіївкою російські найманці вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів та мінометів калібру 82 та 120 мм.



«Починаючи з опівночі обстріли позицій сил АТО не припиняються. Всього зафіксовано 54 випадки відкриття вогню, у тому числі з використанням зброї забороненої Мінськими угодам. 
На Маріупольському напрямку поруч Мар’їнки вів вогонь танк, під Павлополем та Чермаликом – міномети калібру 120 мм. Двічі під обстрілами мінометів калібру 82 мм та БМП опинились опорні пункти в Водяному. У Гнутому активізувався снайпер.
На Донецькому напрямку по позиціях під Авдіївкою російські найманці вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів та мінометів калібру 82 та 120 мм. Поруч Зайцевого зі стрілецької зброї, гранатометів та БТРа. Опитне, Піски, Луганське російські окупанти обстріляли з гранатометів та кулеметів.
На Луганщині під Кримським бив міномет калібру 120 мм, гранатомети та кулемети. На позиціях під Новоолександрівкою, Жовтим та Новозванівкою активно діяли снайпери ворога.
Поранено двох та травмовано одного бійця».

Telegram Channel