Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

АТО: 106 обстрілів і 6 поранених (Відео)

Російськими терористичними військами все більше використовується зброя, що згідно Мінським домовленостям мала би бути відведеною від лінії зіткнення. Всього зафіксовано 106 обстрілів, з них 44 з використанням мінометів, двічі танків та 1 раз артилерії калібром 122 мм

Найбільше обстрілів на Маріупольському напрямку, де під мінометним вогнем ворога опинились позиції в районі Водяного, Павлополя та Гнатового, інформує прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.



За добу поранено 6 українських бійців та одного травмовано.



У Мар’їнці вів вогонь танк, у Водяному, Широкіному та Березовому БМП. Активізувались снайпери неподалік Гнутового, Новомихайлівці та Широкіного.
На Донецькому напрямку найгарячіше було в районі Авдіївки, де російські найманці інтенсивно вели вогонь по наших укріпленнях з кулеметів, гранатометів різних систем, мінометів, а згодом ще й з танку. По позиціях поруч Зайцевого, Опитного, шахти Бутівки, Луганського, Троїцького та Камянки ворог гатив з гранатометів та мінометів, а біля Луганського з артилерії калібром 122 мм.
На Луганщині по опорних пунктах біля Кримського били міномети калібру 120 мм, гранатомети та кулемети. На позиціях під Новоолександрівкою, Жовтим та Новозванівкою діяли ворожі снайпери.


За добу поранено 6 українських бійців та одного травмовано – https://www.youtube.com/watch?v=MCp9oJsFOJA&feature=youtu.be :


Telegram Channel