Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

На Рівненщині у молодика знайшли залишки ганджубасу, який він не встиг «спожити» за зиму

Стверджує, що зібрав «урожай» восени на околицях рідного міста

Працівники Дубенського відділу поліції Рівненщини під час огляду помешкання місцевого жителя виявили та вилучили майже 40 грамів канабісу. Заборонене зілля слідчі направили для проведення експертизи, повідомляє відділ комунікації поліції Рвненщини.



Молодий чоловік пояснив, що запасся наркотиками ще з осені, зібравши коноплі на околицях Дубна. Пізніше він їх висушив та підготував для власного вживання.



У спальні 22-річного дубенчанина поліцейські виявили два паперові згортки із подрібненою речовиною рослинного походження та поліетиленовий пакет із сухими рослинами, які за своїми ознаками схожі на наркотичний засіб канабіс. Молодий чоловік пояснив, що запасся наркотиками ще з осені, зібравши коноплі на околицях Дубна. Пізніше він їх висушив та підготував для власного вживання.


Раніше молодик у поле зору правоохоронців не потрапляв.


Усе виявлене, загальна вага якого склала майже 40 грамів, працівники поліції вилучили в ході досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за санкцією цієї статті – трирічне позбавлення волі.

Telegram Channel