Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

У Луганську намагалися підірвати «військового комісара ЛНР»

Спроба замаху пов’язана зі злочинним бізнесом «комісара»


У Луганську здійснено спробу замаху на "військового комісара" “ЛНР” полковника Маршубу з використанням вибухового пристрою, це пов’язано зі злочинним бізнесом “комісара”.



В окупованому Луганську скоєно спробу замаху на так званого "військового комісара "ЛНР” Ігора Маршубу.  Про це повідомили у прес-службі Головного управління розвідки Міністерства оборони України, інформує Тиждень.


За даними розвідників, 16 березня у Луганську здійснено спробу замаху на "військового комісара" “ЛНР” полковника Маршубу з використанням вибухового пристрою, це пов’язано зі злочинним бізнесом “комісара”.


Раніше розвідники повідомляли, що сили АТО вогнем у відповідь  за тиждень ліквідували 16 російських військових, ще 35 отримали поранення.


Нагадаємо, за інформацією координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука, проросійські бойовики на Донбасі посилюють свою присутність на території "ДНР". За його словами у район на південь від міста Горлівки до населеного пункту Пантелеймонівка прибуло чотири КамАЗи з живою силою та військова техніка.

Telegram Channel