Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Без трьох мотопмп, двох автівок і кілограму бурштину залишилися за день рівненські старателі

Упродовж доби придані сили оперативного штабу вилучили у Дубровицькому та Сарненському районах три мотопомпи, автомобілі «УАЗ», «Volkswagen Transporter» і понад кілограм незаконного видобутого «сонячного» каміння

Попри протест місцевих копачів, у селищі Клесів Сарненського району вчора, 16 березня, поліцейські вилучили в урочищі «Азалія» та доставили на територію місцевого відділку дві мотопомпи. Організатора заворушення затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.



Коли поліцейські намагалися підійти до автомобіля, з нього вибіг чоловік та викинув у лісосмугу пакет.



На під’їзді до міста Дубровиця правоохоронці зупинили мікроавтобус «Volkswagen Transporter» на іноземній реєстрації. Коли поліцейські намагалися підійти до автомобіля, з нього вибіг чоловік та викинув у лісосмугу пакет. Згодом в ньому виявили кілограм 100 грамів бурштину-сирцю. Затриманим утікачем-водієм виявися 43-річний сарненчанин, який пояснив, що знайшов «сонячне» каміння на дорозі.


За фактом придбання або збуту майна, завідомо здобутого злочинним шляхом, розпочато досудове розслідування за статтею 198 Кримінального кодексу України.


Крім того, 17 березня після опівночі у Дубровицькому районі поблизу села Золоте сили оперштабу виявили ще одну мотопомпу кустарного виробництва та автомобіль «УАЗ», які доставлені на територію відділення поліції, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Telegram Channel