Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

27-річний капітан поліції на Рівненщині сприяв у «вирішенні питань»

У Рокитному працівники Управління внутрішньої безпеки в Рівненській області ДВБ Нацполіції України спільно з прокуратурою та СБУ в області затримали на хабарі 27-річного капітана поліції


27-річному капітану поліції 300 доларів передав мешканець Рокитнівського району за вирішення питання про повернення автомобіля, вилученого та поміщений на штраф майданчик через ДТП.



У рамках реалізації оперативної інформації у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, затримано працівника одного з відділів поліції Рівненської області під час отримання неправомірної вигоди у сумі 300 доларів США. 27-річному капітану поліції їх передав мешканець Рокитнівського району за вирішення питання про повернення автомобіля, вилученого та поміщений на штраф майданчик через ДТП.


Зараз із працівником поліції проводяться слідчі та процесуальні дії, спрямовані на встановлення всіх обставин вчиненого кримінального правопорушення. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Досудове розслідування, на час якого поліцейського відсторонено від службових обов’язків, та процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Рівненської області, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Telegram Channel