Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

У Луцьку запровадять єдину процедуру поховання загиблих Героїв

Під час брифінгу заступник міського голови Сергій Григоренко розповів, що готується розпорядження щодо запровадження єдиної процедури поховання загиблих учасників антитерористичної операції


Якщо загине на Сході лучанин, то міська влада організує відспівування у церкві, проведення громадянської панахиди на Театральному майдані та пішої ходи до Київського майдану.



Мовляв, раніше була одна процедура, однак, під час поховання Максима Гринчишина, на прохання громадських активістів, відбулася ще й хода від Театрального до Київського майданів, йдеться на сайті міськради.


Сергій Григоренко зауважив, що відбулася нарада з цього питання. Участь у ній взяли представники громадських організацій, які об'єднують учасників АТО та родини загиблих, громадські активісти, військовий комісар Василь Худик.


Заступник міського голови зауважив, що, не дай Бог, якщо загине на Сході лучанин, то міська влада організує відспівування у церкві, проведення громадянської панахиди на Театральному майдані та пішої ходи до Київського майдану. Звідти вже процесія вирушить вже до місця поховання.

Telegram Channel