Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Нагородили добровольців та внесли зміни до бюджету

Відбулася 12-та позачергова сесія Волинської обласної ради

Кость ГАРБАРЧУК



Нагрудні знаки отримали волинські добровольці Юрій Бубенщиков, Андрій Нагай, Юрій Надашкевич, Роман Орєховський, Петро Пащук, Андрій Омельчук та Володимир Решетняк.



Перед початком засідання голова обласної ради Ігор Палиця надав слово військовому комісару Волині полковнику Роману Кулику, який зазначив, що 14 березня в нашій країні вперше відзначали День українського добровольця – встановлений Верховною Радою – щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, сприяти дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.
Нагрудні знаки отримали волинські добровольці Юрій Бубенщиков, Андрій Нагай, Юрій Надашкевич, Роман Орєховський, Петро Пащук, Андрій Омельчук та Володимир Решетняк. Таку відзнаку вручать голові спілки воїнів АТО Волині Олегу Твердохлібу, який за станом здоров'я не зміг приїхати на сесію.
Після обговорення депутати затвердили звіт про виконання обласного бюджету, який представив директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк та внесли зміни до кошторису на 2017-й.

Telegram Channel