Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Стрілянина на Черкащині: бандит відкрив вогонь у КОРДівців, що сиділи у засідці

Правоохоронці вогнем у відповідь вбили зловмисника

У Черкасах між співробітниками КОРДу і одним із членів розбійної банди сталася стрілянина, внаслідок якої останній загинув.



Загиблий злочинець брав активну участь у банді, яку оперативники поліції назвали "балтійці". На її рахунку – понад 10 серійних епізодів збройних розбоїв



Про подробиці гучної події розповів речник Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко ТСН.


За його словами, загиблий - один із членів банди "балтійців" 30-річний Сергій Лещенко, він зареєстрований у Балтському районі на Одещині, мешкав на Київщині.


Під час нальоту на будинок своєї чергової жертви Лещенко тричі вистрілив у співробітників КОРДу, які сиділи у засідці. Бійці відкрили вогонь у відповідь і поранили зловмисника у ногу і живіт. Під час дання медичної допомоги розбійник помер.


За словами Шевченко, загиблий злочинець брав активну участь у банді, яку оперативники поліції назвали "балтійці". На її рахунку – понад 10 серійних епізодів збройних розбоїв на Київщині, Кировоградщині, Житомирщині та Рівненщині.


Серед жертв злочинного угруповання були і сільські підприємці середнього достатку, і заможна суддя однієї з вищих судових інстанцій країни. 

Telegram Channel