Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Без «ЗІЛа» і чотирьох мотомп залишилися старателі на Рівненщині

Минулої доби, 21 березня, під час відпрацювання північних районів області придані сили Нацполіції за координації оперативного штабу вилучили чотири мотопомпи кустарного виробництва, автомобіль «ЗІЛ» та бурштин-сирець

О пів на шосту ранку в смт Зарічне правоохоронці зупинили автомобіль «ЗІЛ157» під керуванням 41-річного місцевого жителя. Під час перевірки в кузові авто було виявлено та вилучено мотопомпу кустарного виробництва.



За три години потому в урочищі "Рожок" поблизу смт Клесів придані сили з місця незаконного видобутку бурштину вилучили автомобіль "УАЗ", мотопомпу кустарного виробництва на базі двигуна "Mercedes", 11 пожежних шлангів та інше обладнання.



За три години потому в урочищі "Рожок" поблизу смт Клесів придані сили з місця незаконного видобутку бурштину вилучили автомобіль "УАЗ", мотопомпу кустарного виробництва на базі двигуна "Mercedes", 11 пожежних шлангів та інше обладнання. Іще дві мотопомпи кустарного виробництва в районі цього ж населеного пункту вилучили в урочищах «Янтарне» та «Баньки».


У поле зору правоохоронців потрапили поблизу зупинки села Карпилівка Сарненського району п’ятеро чоловіків: 26-ти та 45-річний сарненчани та троє місцевих жителів, віком від 21-го до 28-ми років. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, вилучила у них поліетиленовий пакет із бурштином-сирцем вагою 120 грамів.


Відомості за фактами порушення правил охорони надр внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України. Усе вилучене доставлено на території місцевих відділків поліції. Бурштин-сирець відправлено для проведення експертизи, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Telegram Channel