Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

На Камінь-Каширщині пенсіонерку пограбував рецидивіст, що вийшов за «законом Савченко» (ВІДЕО)

У райцентрі Камінь-Каширський співробітники групи реагування патрульної поліції за гарячими слідами затримали двох зловмисників, які пограбували пенсіонерку

До чергової частини Камінь-Каширського відділу поліції зателефонувала 63-річна місцева жителька, яка повідомила, що її сусідка кричить і просить допомоги.



Правопорушниками виявилися 31-річний та 32-річний місцеві жителі. Обидва у минулому притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.



На місце пригоди оперативно направився наряд групи реагування патрульної поліції. Потерпіла, 55-річна мешканка райцентру, повідомила поліцейським, що двоє чоловіків зайшли до її помешкання та силоміць забрали 450 грн і банківську картку.


Правоохоронці записали прикмети злочинців і одразу ж розпочали розшук зловмисників. На одній із вулиць райцентру, за гарячими слідами, співробітники групи реагування патрульної поліції затримали грабіжників.


Правопорушниками виявилися 31-річний та 32-річний місцеві жителі. Обидва у минулому притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. До слова, один із них нещодавно звільнився із місць позбавлення волі за «законом Савченко». Викраденні гроші поліція вилучила.


«За фактом грабежу, поєднаним із проникненням у житло, затриманим оголосили про підозру в скоєнні злочину за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України та обрали їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.


Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.


Telegram Channel