Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ТУРНІР З ПЛЯЖНОГО ВОЛЕЙБОЛУ

Участь у змаганнях взяли десять чоловічих та сім жіночих команд з Ковельського та Луцького районів, Луцька, Києва, Сум, Чернігова та Рівного...


Протягом трьох днів на майданчику спортивного туристично-оздоровчого табору “Оберіг”, що знаходиться на березі озера у селі Уховецьк Ковельського району, тривали поєдинки відкритої першості області з пляжного волейболу. Участь у змаганнях взяли десять чоловічих та сім жіночих команд з Ковельського та Луцького районів, Луцька, Києва, Сум, Чернігова та Рівного.
Серед чоловіків перемогу здобули волейболісти із Сум, які є чинними чемпіонами України. Кращий результат серед волинян показала команда Ковельського району, яка у півфіналі з рахунком 2:1 поступилася рівненським спортсменам і в загальному заліку зайняла четверте місце. У жінок найсильнішими виявилися волейболістки з Луцька. Збірна Ковельського району в напруженій боротьбі перемогла другу столичну команду з рахунком – 2:0 і виборола третє місце, програвши лише один матч за вихід до фіналу.
Переможці та призери змагань отримали грамоти управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації та цінні подарунки від Ковельської райдержадміністрації. Перший заступник луцького міського голови і водночас голова обласної федерації пляжного волейболу Святослав Кравчук за організацію та проведення змагань вручив пам’ятний приз відділу в справах сім’ї, молоді та спорту Ковельської райдержадміністрації. За словами організаторів, відкрита першість області з пляжного волейболу в таборі “Оберіг” стане традиційною.
Ярослав ГАВРИЛЮК.
Telegram Channel