Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Оршуля Фариняк розповіла юним волинянам, як стати письменником

Неймовірно цікавою, захоплюючою, душевною була зустріч з відомою письменницею, волинянкою, володаркою премії «Коронація слова – 2013» в номінації «Прозові твори для дітей» Орестою Осійчук та більш знаною як Оршуля Фариняк, яка відбулась в центральній бібліотеці для дітей з нагоди відкриття Тижня дитячого читання

До зали бібліотеки завітали учні загально-освітньої школи з села Жидичин. Багато учнів мали можливість познайомитись з творами Орести « АЙХО або Подорож до початку" та «АЙХО або Полювання на шпигуна», взявши їх попередньо у бібліотеці, йдеться на сайті міськради.



Діти мали можливість обирати малюнки до майбутніх книг, які їм представила автор, і вносили деякі корективи у сюжетні лінії щодо основних героїв.



Учні мали чудову нагоду отримати ексклюзивну пораду, як можна стати письменником, про те, як і коли писались книги, звідки віднайшла писменниця імена головних героів та події в цих 2-х книгах. А головне, дуже просили написати продовження . Велась розмова і про те, що читають сьогоднішні діти, які теми для них найбільш цікаві.


Діти мали можливість обирати малюнки до майбутніх книг, які їм представила автор, і вносили деякі корективи у сюжетні лінії щодо основних героїв.


Весняний букет вербових котиків для Орести від дітей та книги від письменниці - саме таке закінчення мала зустріч, яка буде мати своє продовження у майбутньому з появою нової книги Оршулі Фариняк. 

Telegram Channel