Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

У селі на Рівненщині політичні дебати мало не переросли в масовий мордобій

Ситуацію врятували поліцейські, які нагодилися вчасно  

Увечері 24 березня під час проведення зборів однієї з політичних партій до розважального закладу села Колоденка Рівненського району увірвалися громадські активісти. Правоохоронці миттєво зреагували, прибувши за викликом, не допустивши порушень публічної безпеки та порядку, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.



Збори, в яких брали участь майже 30 осіб, проводилися у формі телемосту із партійним керівником.



Збори, в яких брали участь майже 30 осіб, проводилися у формі телемосту із партійним керівником. Близько 19 години у конференц-зал розважального закладу увірвалися громадські активісти у кількості близько 30 чоловік, які почали поводитися агресивно.


Словесна перепалка тривала недовго, адже на місце виклику негайно прибула група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Правоохоронцям вдалося втихомирити присутніх та не допустити сутичок. Відтак майно у закладі не пошкоджене. До медичного закладу ніхто не звертався.


Зі слів учасників конфлікту, вони з’явилися перевірити законність проведення такого заходу. Після спілкування з поліцейськими близько 23 години усі були відпущені.


Відомості за цим фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Правоохоронці проводять перевірку.

Telegram Channel