Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Бойовики п'ють, втікають з позицій і гинуть

З обуреними мешканцями ОРДЛО проводиться «робота»

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує про ситуацію на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської областей та АР Крим станом на 26 березня.



На півночі АР Крим російські військовослужбовці влаштували «прощальний вечір», який перетворився у масове пияцтво.



Російським окупаційним командуванням продовжено на тиждень роботу комісії Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ у з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ (працює з 22 березня ц.р.), якою було виявлено чисельні факти приховування правопорушень та неправомірних дій командним складом. Зокрема, було виявлено факти звільнення заднім числом дезертирів у підрозділах 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК. У результаті перевірки комісією медичних пунктів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 1 окремої мотострілецької бригади (Кальміуське) 1 АК виявлено нестачу великої кількості сильнодіючих наркотичних препаратів, зокрема знеболювального засобу «Буторфанол».


Протягом доби втрати противника склали у 1 АК: п’ять загиблих зі складу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3 поранених зі складу 1 окремої мотострілецької бригади (Кальміуське), 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ). Крім того, 8 військовослужбовців було травмовано внаслідок масштабної дорожньо-транспортної пригоди.


25 березня ц.р. під час ротації підрозділів 51 парашутно-десантного полку 106 повітряно-десантної дивізії (Тула) на півночі АР Крим російські військовослужбовці влаштували «прощальний вечір», який перетворився у масове пияцтво, у тому числі за участю командного складу. Здійснювались запуски освітлювальних ракет у бік житлових районів та скоєння безчинств і хуліганських дій у громадських місцях. Російським окупаційним командуванням проводиться «робота» з обуреними місцевими мешканцями з метою приховування фактів правопорушень.


 

Telegram Channel