Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

АВТОРИНОК: ОСІННЬОГО АЖІОТАЖУ ЩЕ НЕ ВІДЧУВАЄТЬСЯ

У кінці літа по Українському радіо прозвучала песимістична інформація: з осені різко подорожчають іномарки, а також автомобілі вітчизняного виробництва...

У кінці літа по Українському радіо прозвучала песимістична інформація: з осені різко подорожчають іномарки, а також автомобілі вітчизняного виробництва. Прогноз обгрунтовувався тим, що вичерпується запас автомашин, ввезених з-за кордону за колишніми поміркованими митними правилами, а вітчизняним автозаводам доведеться закуповувати комплектуючі вузли і деталі за підвищеними цінами.
Ведучий рубрики учора поцікавився у директора Луцького авторинку Олександра Кордунова, чи змінилася цінова ситуація в операціях продажу і купівлі автомобілів у зв’язку з цим прогнозом.
— Машин на ринку стає менше, але вони не дорожчають. Ніякого ажіотажу наразі не відчувається,– повідомив Олександр Олександрович. — Хто хотів мати “колеса”, їх уже має.
— А хто запізнився з вибором?
— Найдешевше можна придбати скромне авто за 500 доларів, а ось “Мерседеси” чи “БМВ” кількарічного випуску коштують 30—40 тисяч умовних одиниць.
Telegram Channel