Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Допоможімо тим, кому найважче

З 20 березня по 20 квітня під гаслом «Забезпечуючи найголовніше» в області проходить Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста України

Його мета – привернути увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення: внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних та неповних сімей, дітей-сиріт, хворих на ВІЛ\СНІД та туберкульоз, а також формування громадської думки на користь милосердя. Під час проведення обласна, районні і міські організації Товариства Червоного Хреста України проводять збір коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, предметів першої необхідності, медикаментів, засобів гігієни, шкільного приладдя, іграшок, для підтримки вразливих категорій населення.



Зібране допоможе поліпшити життя людей, які опинилися у складних життєвих обставинах. 



Обласна організація товариства звертається до волинян із проханням не бути байдужими, допомогти тим, хто сьогодні опинився в скруті і потребує необхіднішого, зробити свій внесок у скарбничку Червоного Хреста.
Обласна, районні і міські організації Товариства чекають доброчинців та запрошують до співпраці, адже при районних та міських організаціях діють пункти прийому речей. Зібране допоможе поліпшити життя людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.
Подаємо банківські реквізити: р/р 26049000000035, МФО 300023, ПАТ «Укрсоцбанк» м. Київ, код 02940115.
Речі та продукти можна приносити у Луцьку на вулицю Степана Бандери, 5. Контактні телефони: 24-15-34, 24-56-32.
е-mail: [email protected]

Telegram Channel