Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

«До ж*пи все це»: пост нардепа про корупцію в Україні розбурхав соцмережу

На думку народного депутата Ігоря Артюшенка, давати і брати хабарі для  більшості українців – національна традиція

Про це він написав на своїй сторінці соціальній мережі Facebook, інформує «Обозреватель». Він зазначив, що його знайома купила за 1 тис. грн водійські права. Посадовець просто запропонував варіант, як можна скласти іспит без проблем, і та погодилася. Відповідно,  ніхто заяву в поліцію не писав.



Брати і давати хабарі для переважної більшості людей – це не хвороба, а національна традиція. 



"І один, і інший потім сіли в себе на кухнях і кляли владу: за побори в школах та лікарнях, за діряві дахи і кривий асфальт, за геокадастр і за контрабанду, за повернення ПДВ і за обнальні фірми, за... мудаків за кермом і поліцейських-хабарників. Бо "проклята клептократична влада не бореться з корупцією", –  написав Артюшенко.
На його думку, за останній час створено багато нових органів для боротьби з корупцією. Але "це все до ж*пи".
"Бо в результаті – це все не працює. Бо брати і давати хабарі для переважної більшості людей – це не хвороба, а національна традиція. Бо винити в цьому будь-яку владу будь-якого рівня – це теж усталена національна мантра. Бо потім обирати нову владу під гаслами " ми поборемо корупцію!" – це національна забавка. Бо, мабуть, треба створювати не органи і системи, а нових людей", – обурився Арюшенко.

Telegram Channel