Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

У Ковелі розроблено проект Програми щодо забезпечення житлом учасників АТО на умовах співфінансування

У Ковелі розроблено проект Програми щодо забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, які брали безпосередню участь в проведенні антитерористичної операції, а також членів сімей загиблих (померлих) військовослужбовців зазначених категорій на 2017-2021 роки

Саме це і стало темою обговорення під час зустрічі міського голови Олега Кіндера з учасниками антитерористичної операції, йдеться на сайті Ковельської міськради.



Житло на умовах співфінансування 50/50 зможуть отримати ті, хто перебуває на квартирному обліку.



Олег Олексійович ознайомив присутніх з основними напрацюваннями і повідомив, що на державному та обласному рівнях такої Програми поки немає. Це виключно ініціатива міської влади. Житло на умовах співфінансування 50/50 зможуть отримати ті, хто перебуває на квартирному обліку.


Як поінформував Олег Кіндер, він уже провів перемовини із забудовниками щодо зменшення вартості на помешкання у новобудовах міста саме для учасників АТО і вони пішли на поступки та готові до співпраці.


Хлопці запропонували організувати зустріч з представниками будівельних компаній з питань надання розстрочки. Також вони виявили бажання оглянути квартири в новобудовах та попросили їх ознайомити з Порядком взяття на квартирний облік.


Наступна зустріч з цього приводу відбудеться 5 квітня о 10.00 в залі засідань міськвиконкому (каб 316, вул.Незалежності, 73).


З текстом Програми можна ознайомитися на сайті Ковельської міської ради.

Telegram Channel