Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

США збережуть санкції проти Росії до повернення Криму Україні

Держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив про підтримку України і засудив агресію РФ

Сполучені Штати Америки збережуть санкції проти Росії до повернення анексованого Криму Україні. Про це заявив держсекретар США Рекс Тіллерсон в ході саміту НАТО в Брюсселі, передає «РБК-Україна» з посиланням на CNN.



Поки Росія продовжує свою агресію проти України, країни НАТО тверді у підтримці суверенітету і територіальної цілісності України.



«Підтримка Америки і НАТО щодо України залишається незмінною. Як ми вже неодноразово повторювали, поки Росія продовжує свою агресію проти України, країни НАТО тверді у підтримці суверенітету і територіальної цілісності України. Ми не приймаємо спроби Росії змінити кордони територій України. Ми будемо продовжувати тримати Росію підзвітною мінським зобов'язаннями. Санкції США залишаться в силі, поки Москва не скасує дії, які призвели до санкцій», - заявив Тіллерсон.
Відзначимо, в січні Тіллерсон називав претензії Росії щодо Криму нелегітимними. Крім того, посол США в ООН Ніккі Хейлі також минулого місяця заявила, що санкції США проти Росії залишаться в силі, поки вона не піде з Криму.
Нагадаємо, раніше Тіллерсон заявив про російської агресії на Донбасі.
 

Telegram Channel