Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

На Рівненщині чоловік зарізав сусідку

Поліцейські затримали 56-річного жителя села Федорівка Сарненського району, який вчора, 31 березня, близько 23-ї години наніс смертельні ножові поранення 66-річній жінці

Правоохоронці встановили, що затриманий зловживав спиртними напоями і неодноразово лікувався від алкогольної залежності та мав напади «білої гарячки», повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.



Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події.



Зі слів свідків та очевидців події, того злощасного вечора чоловік перебував під впливом чергового нападу. Бігаючи вулицею з двома кухонними ножами, він зайшов у будинок своєї 66-річної односельчанки. Сусіди, котрі побачили це, повідомили поліцію.


Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події. Під час поверхневого огляду на тілі загиблої поліцейські виявили кілька ножових поранень в області грудини. За фактом убивства розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Нападника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

Telegram Channel