Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Волинянин Піддубний слова дотримав і взяв Київ!!!

Волинь-нова

Волинянин Піддубний слова дотримав і взяв Київ!!!

І це – не першоквітневий жарт

Петро ПАС


Футзал. Чемпіонат Екстра-ліги. Плей-оф. ¼ фіналу. Матч-відповідь. «ХІТ» (Київ) – МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 4:7 (0:1 – Басич, 5; 0:2 – Фаренюк, 10; 0:3 – Колесников, автогол; 0:4 – Фаренюк, 16; 1:4 – Шевченко, 20; 1:5 – Кручок, 29; 2:5 – Чепорнюк, 30; 2:6 – Дармовіс, 34; 3:6 – Шевченко, 35; 4:6 – Корнійчук, 36; 4:7 – Фаренюк, 37). Перша гра – 4:3.


Сенсація! Восьма команда за підсумками регулярного чемпіонату поклала на лопатки лідера першості у його ж стінах – 7:4!



Тримаємо кулаки за уродженця Ківерцівщини Сергія Піддубного і його хлопців!



Виявляється, як у воду дивився граючий тренер рівнян Сергій Піддубний, пообіцявши уболівальникам третій матч у серії плей-оф. Хоча в його слова мало хто вірив. Адже після домашньої поразки 3:4, де «кардинали» поступились вдома, здавалось, у Києві їм нічого не світить у протиборстві з лідером. А тут такий суперматч від рівнян – найкращий у сезоні! Відступати їм було нікуди, адже лише перемога могла продовжити їхні шанси на боротьбу в чемпіонаті. І вони її заслужено, хоч для багатьох і сенсаційно, здобули!


Тож рахунок у серії до двох перемог став 1:1 і все вирішиться завтра знову ж на полі столичного «ХІТа». Тримаємо кулаки за уродженця Ківерцівщини Сергія Піддубного і його хлопців!


А зараз відео можна сказати історичного сьогоднішнього матчу для рівненського «Кардинала» – https://www.youtube.com/watch?v=EHrWLDcGFvQ :


Telegram Channel