Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

У Дубровиці п’яний водій притиснув дверцятами руку поліцейського і натиснув на газ

Сьогодні, третього квітня, о другій годині ночі працівники оперативного штабу переслідували автомобіль «Volkswagen Golf», водій якого не виконав законну вимогу про зупинку

На вулиці Артеменка у Дубровиці правоохоронці помітили автомобіль, який рухався із порушенням правил дорожнього руху, чим спричиняв аварійні ситуації. З увімкненими проблисковими маячками рота поліції особливого призначення намагалася зупинити автомобіль, однак водій не реагував і намагався втекти.



46-річний житель села Крупове притиснув дверцятами руку поліцейського та знову розпочав рух автомобіля, допустивши зіткнення із службовим авто «УАЗ Hunter».



Коли ж правоохоронцям вдалося наздогнати та зупинити легковик, 46-річний житель села Крупове притиснув дверцятами руку поліцейського та знову розпочав рух автомобіля, допустивши зіткнення із службовим авто «УАЗ Hunter», який стояв попереду. Обидва транспортних засоби зазнали механічних ушкоджень. 39-річний майор поліції отримав травми кисті руки, після надання медичної допомоги в Дубровицькій центральній районні лікарні його відпустили.


Результат медичного освідчення водія-втікача — 2,2 проміле. На чоловіка склали адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Крім того, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом опору представникові правоохоронного органу за статтями 342 та 345 Кримінального кодексу України, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Telegram Channel