Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рівненські «ведмежатники» опівночі «взяли» аптеку (фото)

Волинь-нова

Рівненські «ведмежатники» опівночі «взяли» аптеку (фото)

Камери відеоспостереження допомогли затримати зловмисників

Опівночі 1 квітня на службовий планшет патрульних надійшов виклик про те, що на вулиці Вербовій шляхом пошкодження вхідних дверей невідомі здійснили крадіжку грошових коштів з аптеки, повідомляє Патрульна поліція Рівного:



Інспектори помітили двох осіб, які відповідали орієнтуванню. Коли вони побачили службовий автомобіль, то пришвидшили свій рух та викинули сумку, яку несли у руках.



«Прибувши за вказаною адресою полісмени переглянули відео з камер відеоспостереження, які зафіксували зловмисників та поширили орієнтування між особовим складом.


Близько 3-ї ночі на вул. Дубенській інспектори помітили двох осіб, які відповідали орієнтуванню. Коли вони побачили службовий автомобіль, то пришвидшили свій рух та викинули сумку, яку несли у руках. Під час поверхневої перевірки затриманих поліцейські виявили болторіз.


Як виявилось пізніше 26-и та 27-и річні рівняни неодноразово притягувались до відповідальності та були судимі. Полісмени освідували, ймовірних, крадіїв на стан алкогольного сп’яніння та передали слідчим для з’ясування усіх обставин справи».

Telegram Channel