Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Партія сильнодіючих препаратів із Волині до сябрів не потрапила

На Волині прикордонники затримали в пункті пропуску 56 тисяч ампул та таблеток сильнодіючих препаратів

Нещодавно співробітники оперативних підрозділів Північного регіонального управління Держприкордонслужби отримали інформацію щодо організації можливого переміщення великої партії сильнодіючих препаратів з України до Білорусі, інформує ДПС.



Із приховуванням в особистих речах було виявлено 18 найменувань лікарських препаратів із вмістом наркотичної речовини загальною кількістю майже 56 тисяч одиниць.



У ході відпрацювання інформації спільно зі співробітниками СБУ встановлено місцезнаходження сильнодіючих речовини та відслідковано маршрут руху товару.  Товар намагались перемістити двоє громадян Білорусі, які прибули двома іномарками у пункт пропуску «Піща» для оформлення на виїзд із України. В результаті огляду автомобілів «Ford» та «Peugeot» з приховуванням в особистих речах було виявлено 18 найменувань лікарських препаратів із вмістом наркотичної речовини загальною кількістю майже 56 тисяч одиниць.   


До УСБУ у Волинській області направлено повідомлення  для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінальних правопорушень передбачених ст. 201 КК України «Контрабанда», ст. 305 КК України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів».


Проводяться фільтраційні заходи та встановлюється коло причетних осіб. 

Telegram Channel