Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

ПРИЧИНА СМЕРТІ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ЗАГАДКОВОЮ

Вечірньої пори у Володимир-Волинську центральну районну лікарню було доставлено подружжя з села Федорівка. 64-річний Іван Д. був уже неживим.

Вечірньої пори у Володимир-Волинську центральну районну лікарню було доставлено подружжя з села Федорівка. 64-річний Іван Д. був уже неживим. Попередній зовнішній огляд трупа не виявив насильницьких ознак смерті. Дружина його, котра перебувала у надзвичайно важкому стані, була поміщена у відділення реанімації. Нині стан здоров’я її поліпшився і вона переведена у терапевтичне відділення.
За попередніми, поки що неофіційними, даними господар оселі мав намір покінчити життя самогубством, тому вжив якусь отруту. Цілком ймовірно, що ця сама отруйна речовина потрапила і в організм його 59-річної дружини. Правоохоронцями розглядається й інша версія, котра в певній мірі підтверджується наявністю у помешканні двох використаних шприців. Можливо, господар зробив собі і дружині ін’єкції з невідомими «ліками», лікарі схильні вважати, що це могла бути отрута чемериці. За цим фактом зараз проводиться розслідування.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel