Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Рівному патрульні взяли «на живця» вимагача

Волинь-нова

У Рівному патрульні взяли «на живця» вимагача

В якості «приманки» погодився виступити батько малолітньої дівчини, з якої й вимагали гроші

Сьогодні опівночі патрульні отримали виклик про те, що невідома особа, яка телефонує на мобільний малолітньої дочки заявника, погрожує останній фізичною розправою та вимагає грошові кошти, повідомляє Патрульна поліція Рівного.



Під час проведення поверхневої перевірки полісмени виявили у зловмисника згорток паперу з подрібненою речовиною рослинного походження зовні схожою на наркотичний засіб, жіночий браслет з металу жовтого кольору, а також грошові кошти в сумі близько 2000 грн.



Зустрівшись із заявником на вулиці Данила Галицького інспектори вирішили спіймати зловмисника «на гарячому», адже під час неодноразових дзвінків здирник наполягав на зустрічі. Чоловік домовився перестрітися зі зловмисником на бульварі Хмельницького, а патрульні заховали свій службовий автомобіль за рогом та чекали на сигнал від заявника.


За декілька хвилин невідома особа з'явилась, направилась до рівнянина, поводила себе схвильовано та увесь час оглядалась. Після подачі сигналу поліцейські втрутились в діалог чоловіків та вирішили перевірити причетність невідомого до даної справи. Заявник зателефонував на мобільний номер особи, що погрожувала і, у цей момент, у кишені невідомого спрацював телефон, на який надходив виклик від заявника.


Патрульні затримали 32-річного рівнянина та доставили у Рівненський відділ поліції. Під час проведення поверхневої перевірки полісмени виявили у зловмисника згорток паперу з подрібненою речовиною рослинного походження зовні схожою на наркотичний засіб, жіночий браслет з металу жовтого кольору, а також грошові кошти в сумі близько 2000 грн. Походження знайдених речей затриманий пояснити не зміг. Встановленням можливої причетності останнього до вчинення інших протиправних діянь в подальшому будуть займатись слідчі.

Telegram Channel