Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Андрія Кицю звільнено з посади заступника луцького міського голови

Сьогодні перед початком розгляду питань порядку денного пленарного засідання позачергової 22-ї сесії міської ради секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук поінформував, що попри велику заборгованість міста за газ, після перемовин, вдалося вирішити питання відновлення подачі гарячої води у будинки, які обслуговують котельні на вулицях 8 Березня та Боженка

Також після ремонту відновлено гаряче водопостачання на проспекті Соборності. А котельня на вулиці Карбишева не буде призупиняти роботу. Він запевнив, що надалі буде вести роботу з Міністерством фінансів України, Кабінетом Міністрів України, НАК “Нафогаз України” щодо відшкодування субсидій та реструктуризації боргу, повідомляється на сайті міськради.



Депутати задовольнили заяву Киці Андрія Іларіоновича щодо звільнення з посади за угодою сторін.



Ігор Поліщук також повідомив, що надіслав листи до керівника патрульної поліції м. Луцька Олександра Вовченка, керівника Луцького міськвідділу поліції Олега Кічука, зустрівся з акціонерами ТРЦ «Порт City». Уже посилено охорону об'єкта, ситуація щодо порушення громадського спокою має покращитися.


Далі, сформувавши порядок денний, депутати задовольнили заяву Киці Андрія Іларіоновича щодо звільнення з посади за угодою сторін. Рішенням передбачено звільнити з посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради 6 квітня 2017 року.

Telegram Channel