Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Жеребкування півфіналів Кубка України… перервала пожежна тривога

Вочевидь, хтось закурив у недозволеному місці

Пожежна тривога ледь не зірвала жеребкування півфіналів Кубка Україна. Воно пройшло сьогодні у готелі Hilton у центрі Києва, повідомляє Gazeta.ua.



Гостів готелю закликали залишити приміщення і сходами спуститися на вулицю.



Початок жеребкування затримали через тривогу. Гостів готелю закликали залишити приміщення і сходами спуститися на вулицю. За кілька хвилин тривога припинилася. Працівники готелю повідомили, що немає ніякої небезпеки. Очевидно, хтось закурив у недозволеному місці.


Ніхто з присутніх представників прем'єр-ліги, клубів чи журналістів не запанікував. Незабаром провели жеребкування. Участь у ньому взяв президент іспанської Ла ліги Хав'єр Тебас. Сьогодні іспанець ділився досвідом одного з найкращих чемпіонатів Європи з українськими клубами та Прем'єр-лігою.


Кубок України


1/2 фіналу:


Переможець пари «Полтава» / «Шахтар» – «Дніпро»


«Миколаїв» – «Динамо»


Півфінали складаються з одного матчу. Поєдинки відбудуться 26 квітня. А фінал Кубка України зіграють 17 травня. Номінальним господарем вирішальної зустрічі за трофей буде переможець пари «Полтава» / «Шахтар» – «Дніпро».


«Уперше проводив жеребкування Кубка за межами Іспанії, – ділиться своїми емоціями Хав'єр Тебас. – Сподіваюся, що клуби задоволені жеребом. Мені вже цікаво, хто гратиме у фіналі турніру».


Після жеребкування представники клубів залишилися ще на невелику нараду з Прем'єр-лігою.


Учора матч «Полтава» – «Шахтар» скасували через погану якість газону на стадіоні «Локомотив». Рішення про зустріч приймуть наступного тижня.

Telegram Channel