Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Водій з п’яним досвідом розтрощив БМВ на Рівненщині

Чергового водія напідпитку, який скоїв ДТП, виявили патрульні

Сьогодні в обід, водій BMW на території тубдиспансеру, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожної обстановки, здійснив наїзд на перешкоду транспортного засобу, а саме придорожній люк, внаслідок чого автомобіль інерційно продовжив рух та здійснив зіткнення з деревом з лівого боку дороги. Автомобіль отримав механічні пошкодження, повідомляє патрульна поліція Рівного.



Водій наїхав на придорожній люк, внаслідок чого автомобіль інерційно продовжив рух та здійснив зіткнення з деревом з лівого боку дороги.



При спілкуванні з водієм було помічено явні ознаки алкогольного спяніння, тому водію було запропоновано пройти тест на визначення стану алкогольного сп'яніння на місці ДТП, на що водій погодився. Від огляду на стан алкогольного сп'яніння у медичному закладі водій відмовився у присутності 2 свідків установленому Законом порядку. Результат огляду становив – 3, 25 проміле.


Раніше 36-річний водій притягався до адмінвідповідальності за ч 1 ст.130 (керування у стані сп'янінн) КУпАП, а також за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП. В силу всіх обставин, а також доказів інспектори склали на водія протокол за ст.124 (скоєння ДТП) КУпАП, а також за ч.2 ст.130 (керування у стані сп'яніння, повторність) КУпАП та ч.1 ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КупАП.

Telegram Channel