Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У луцькому парку рятують доньку військовослужбовця

Волинь-нова

У луцькому парку рятують доньку військовослужбовця

Лучан та гостей міста запрошують на благодійний захід заради порятунку життя маленької Єви Марчук, що буде проходити 8-9 квітня в центральному парку імені Лесі Українки з 11:00 до 16:00

Крихітка Єва, потребує лікування у Німеччині, яке вартує не маленьких коштів - 32 000 євро!



На усіх чекають професійні фотографи та фотозона, музичний супровід протягом усього дійства, розіграш цінних сертифікатів, повітряні кульки, аніматори, аквагрим, ярмарок hand-made, смаколики та напої, гарний настрій та море позитиву



Сім'я військових, захисників України, опинилась у замкненому колі надзвичайно важких проблем, які самотужки вирішити не в змозі. І дякувати Богові, Єві на допомогу прийшли абсолютно не знайомі люди, зокрема - це мами в декреті з міста Луцька. Саме вони вирішили організувати цей благодійний захід, де на усіх чекають професійні фотографи та фотозона, музичний супровід протягом усього дійства, розіграш цінних сертифікатів, повітряні кульки, аніматори, аквагрим, ярмарок hand-made, смаколики та напої, гарний настрій та море позитиву.
Організатори закликають брати своїх діток і усіх родичів та приходити на благодійний захід, де звичайні люди з надзвичайно добрими серцями рятують маленьке життя. Про це написала у "Фейсбуці" журналістка Анна Єкименко-Поліщук.


Дівчинка з'явилася на світ на 34 неділі вагітності шляхом кесарського розтину у 17.05 з вагою 2200гр. Лікарі давали мізерні шанси на життя. Немовля не дихало самостійно, згодом відбулися кістозно атрофічні зміни обох півкуль головного мозку. В рік Єва не сидить, не ходить, трапляються часті епілептичні приступи.  Зараз батьків гнітять діагнози, з яких найстрашніші епілепсія, спастичний тетрапарез. Шанс на повноцінне життя дає клініка у Мюнхені.  

Telegram Channel