Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Видно, скоро голосуватимуть медичну реформу

«Ми сподіваємося, що команда в Міністерстві охорони здоров'я отримає можливість продовжити свою роботу з реформування охорони здоров'я в Україні», - про це йдеться у заяві послів країн G7


Ми сподіваємося, що команда в Міністерстві охорони здоров'я отримає можливість продовжити свою роботу



Посольства США, Канади, Великої Британії, Німеччини, Франції, Італії, Японії (G7) в спільній заяві підтримали подану в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун концепцію реформи медицини в Україні. За їхніми словами, прийняття плану, який визначає державні гарантії фінансування застрахованих медичних послуг і лікарських засобів через Національну службу охорони здоров'я, є ознакою того, що "Україна готова і сповнена рішучості просуватися вперед у здійсненні життєво важливих реформ у сфері охорони здоров'я та боротьби з корупцією в інтересах своїх громадян".
Тим часом, на найближчий час заплановано зустріч Президента Петра Порошенка, прем’єра Володимира Гройсмана та в. о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун із фракцією партії «Блок Петра Порошенка». До речі, як ми повідомляли, схвально про медичну реформу відгукнувся і один з лідерів опозиційної «Самопомочі» Олег Березюк.

Telegram Channel