Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Окупанти не припиняють провокаційних обстрілів

Двоє захисників України одержали поранення

Прес-центр штабу АТО поширив фронтове зведення станом на 18.00 10 квітня:



З початку доби ворог 28 разів відкривав вогонь по позиціях Збройних Сил України.



«Провокаційні обстріли українських позицій з боку російсько-окупаційних військ тривають.
З початку доби ворог 28 разів відкривав вогонь по позиціях Збройних Сил України.
Поблизу Маріуполя, вогнем мінометів калібру 120мм та 82мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та БМП ворог накривав захисників Новотроїцького. З мінометів калібру 82мм та великокаліберних кулеметів бив по позиціям в районі населеного пункту Березове. З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів вів вогонь по оборонцях Гнутового, Водяного та Мар’їнки. Поблизу Мар’їнки та Новотроїцького активно діяли ворожі снайпери.
На Донецькому напрямку, з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник бив по наших позиціях під Авдіївкою. Зі 120-міліметрових мінометів та великокаліберних кулеметів ворог обстріляв захисників шахти «Бутівка». По позиціям поруч населеного пункту Зайцевого ворог вів вогонь з гранатометів та стрілецької зброї.
На Луганському напрямку, міномети калібру 82мм противник застосував по позиціям поруч населеного пункту Кримське, а з гранатометів та стрілецької зброї обстріляв позиції поруч населених пунктів Станиця Луганська та Донець.
Двоє військовослужбовців сил АТО отримали поранення».

Telegram Channel