Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Орест Баль очолив юнацьку команду рівненського «Вереса» (фото)

Волинь-нова

Орест Баль очолив юнацьку команду рівненського «Вереса» (фото)

Фахівець дебютує на новому посту вже цієї середи

Відомий у минулому футболіст рівненського «Авангарду» Орест Баль – очолив команду «Верес» U-19, яка вже цієї середи, 12-го квітня, стартує у другому колі чемпіонату України серед команд Першої ліги. На цьому посту він замінив Дмитра Улянчука, який керував командою упродовж осінньої частини турніру, повідомляє інформаційна служба НК «Верес» (Рівне).



Команда має формуватися навколо місцевих рівненських футболістів, які у перспективі могли б виступати і за команду «Верес» U-21, існування якої необхідне у разі виходу «Вереса» до УПЛ.



«До мене звернувся генеральний директор клубу Ігор Михайлович Дедишин. Запропонував попрацювати із командою «Верес» U-19. Ми з ним зійшлися на думці, що команда має формуватися навколо місцевих рівненських футболістів, які у перспективі могли б виступати і за команду «Верес» U-21, існування якої необхідне у разі виходу «Вереса» до УПЛ. У ДЮСШ «Верес» я працюю із випускним класом. Команда U-17 виступає в ДЮФЛ України. Тому, маю досвід роботи з молоддю», – розповів Орест Баль.


ДОСЬЄ


Орест Михайлович БАЛЬ
Народився: 2.10.1960 року у смт. Новий Розділ (Львівська область)
Футбольна кар’єра: «Карпати» (Львів), «Авангард» (Рівне), «Хемлон» (Словаччина).
Тренерська кар’єра: «Верес» (Рівне), ЦСКА (тренер-селекціонер), «Ворскла» (тренер-селекціонер), «Арсенал» (тренер-селекціонер), «Волинь» (тренер-селекціонер).


Зазначимо також, що матч восьмого туру чемпіонату Першої ліги U-19 «Верес» – ФК «Львів» відбудеться 12-го квітня на стадіоні «Локомотив» у Здолбунові. Початок гри – о 14-00.

Telegram Channel