Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У монастирі на Волині послушницю Галину постригли в монахиню Василісу (фото)

Волинь-нова

У монастирі на Волині послушницю Галину постригли в монахиню Василісу (фото)

Постриг здійснено в Старосільському жіночому монастирі, що у Маневицькому благочинні Волинської єпархії

Сьомого квітня, на свято Благовіщення, у Троїцькому Старосільському жіночому монастирі, що у Маневицькому благочинні єпархії, був звершений чин постригу. Нове ім’я отримала послушниця Галина, яка відтепер має ще одного небесного покровителя. Тепер на світ духовно народжено нову людину – монахиню Василісу. Постриг, з благословення єпископа Нафанаїла, звершив клірик Волинської єпархії архімандрит Афанасій (Герман), повідомляє Волинська єпархія УПЦ.



Жіночий монастир, що виріс на місці колишнього військового містечка, розвивається та розбудовується, во славу Божу та для молитовної підтримки вірян.



Окрім цього, одна з насельниць монастиря послушниця Марина отримала благословення на носіння ряси і клобука, що ще більше наблизило її до омріяного чернецтва. Таким чином, з року в рік, поповнюється чернеча родина Старосільського монастиря, який є відносно молодим.


Перші насельниці з’явились у новій обителі у 2006 році, це були сестри зі Свято-Стрітенського Михнівського монастиря Камінь-Каширського району. Нині жіночий монастир, що виріс на місці колишнього військового містечка, розвивається та розбудовується, во славу Божу та для молитовної підтримки вірян.

Telegram Channel