Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

«Атлет» поселився у Благодатному

У цьому нововолинському селищі у Міжнародний день спорту розпочав свою роботу новий спортзал

Роксолана ВИШНЕВИЧ
Ініціаторами обладнання приміщення для занять фізичною культурою виступили місцеві спортсмени, громадські активісти, депутати селищної ради. Реалізувати цей задум зголосилися підприємці Микола Гончаренко, Вадим Ткачук, Володимир Мацеха, Віктор Новосад, депутат Волинської обласної ради Валерій Курстак, а також голова Волинського обласного осередку політичної партії «Розумна сила» Володимир Гавриш. До справи долучився голова Поромівської ОТГ нововолинець Євген Недищук.



У спортзалі площею 150 квадратних метрів, що розмістився у Будинку культури в центрі селища, вже працюють секції боксу, аеробіки для дітей та фітнесу для всіх охочих. 



У спортзалі площею 150 квадратних метрів, що розмістився у Будинку культури в центрі селища, вже працюють секції боксу, аеробіки для дітей та фітнесу для всіх охочих. У перспективі — відкриття секції з карате. У приміщенні зроблено сучасний ремонт, створені всі зручності для тренувань, закуплено і встановлено необхідне обладнання.
Голова Волинського обласного осередку політичної партії «Розумна сила» Володимир Гавриш, який прибув на урочисте відкриття міні-центру для занять спортом, підкреслив, що він не міг не відгукнутися на прохання земляків підтримати їхній почин. Адже свого часу сам захоплювався футболом і вважає, що це загартовує молодь, формує здорову націю, виховує характер і витривалість. Володимир Гавриш вручив юним вихованцям боксерські рукавиці. Голова громадської організації ГО «Спортивний клуб «Атлет» Ігор Мазурок, тренер з боксу Микола Приходько, юний боксер семикласник Дмитро Федюк, мешканка Благодатного Алла Мрочко були одностайними в думці, що відкриття спортклубу – це якісне дозвілля, здоровий спосіб життя, виховання молоді в дусі народних традицій.

Telegram Channel