Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Юним ковельчанам аплодували стоячи

Волинь-нова

Юним ковельчанам аплодували стоячи

Дитячий ансамбль народного танцю отримав гран-прі міжнародного фестиваль-конкурсу мистецтв «Золотий лев», що впроходив у Львові

У конкурсі брали участь понад двісті колективів з Києва, Одеси, Харкова, Івано-Франківська, Запоріжжя та інших міст, а також гості з-за кордону - Молдови, Югославії та Польщі. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомила секретар ковельської міської ради Віра Федосюк. 


За її словами, цьогоріч Ковель представляли вихованці зразкового аматорського ансамблю народного танцю «Дзвіночок». Вони виступили у другий конкурсний день, продемонструвавши дуже високий професійний рівень. Про це свідчить і той факт, що після їхнього виступу один з членів журі – Олександр Лишанський, аплодував стоячи, чого не було після виступу жодного колективу. Він відмітив надзвичайну підготовку дітей та сумлінну роботу керівника.
На завершення фестивалю відбувся грандіозний гала-концерт, під час якого учасники отримали свої заслужені нагороди.
Родзинкою нагородження стала номінація гран-прі, яку члени журі одноголосно присудили ковельчанам. Окрім цього, вони отримали ще один приємний сюрприз - сертифікат на поїздку до міста Кітена у Болгарію на міжнародний телевізійний фестиваль-конкурс «Зірковий бриз».
Вітаємо керівника Інну Темрук та вихованців зразкового аматорського ансамблю народного танцю "Дзвіночок" з перемогою. Можна з впевненістю сказати, що роки праці та старань не пройшли даремно, - зазначила чиновниця у "Фейсбуці".


 



 

Telegram Channel