Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Турнір з боксу пройшов у Любешові

Спортивні змагання пам’яті імені Ігоря Єремеєва стали можливими завдяки підтримці народного депутата України Степана Івахіва та благодійного фонду «Волинська родина»

Саме позмагатися на ньому й приїхали з усіх куточків Волині юні боксери. Дата турніру вибрана невипадково – 3 квітня Ігорю Єремеєву виповнилося би 49 років. Найтеплішими словами згадували благодійника і голови райдержадміністрації  та районної ради Олег Кух і Петро Нагорний, Любешівський селищний голова Василь Корець, представники благодійного фонду «Волинська родина» Людмила Грушицька та Марія Чикида, майстер спорту міжнародного класу з кікбоксингу, майстер спорту України з боксу, срібний призер Спартакіади України 2007 року, уродженець Любешівщини Іван Швайко. Про це йдеться на офіційному сайті газети «Нове життя».



Шістдесят боксерських поєдинків, у тому числі чотири дорослих вдалося побачити глядачам



У змаганнях брали участь спортсмени з Любешова, Ківерець, Горохова, Луцька, Володимир-Волинського. Спочатку на ринг виходили зовсім маленькі боксери, для яких це був перший професійний у житті турнір. Їх змінювали все старші юнаки, за плечима яких – уже не один бій та не одна нагорода. Переможці отримували грамоти та медалі чи кубки. Тренування на високому рівні дали свої результати – вихованці любешівського клубу «Удар» один за одним здобували перемоги у двобоях. А на завершення турніру всіх присутніх чекало ще одне сильне видовище – чотири дорослі поєдинки та показовий бій професійних боксерів - майстра спорту міжнародного класу з кікбоксингу, майстра спорту України з боксу, срібного призера Спартакіади України 2007 року Івана Швайка та майстра спорту України з боксу, неодноразового бронзового призера чемпіонатів України Олександра Притули, де перемогу здобув уродженець Любешівщини.

Telegram Channel