Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Магазин під електронний ключ

Уродженець села Раків-Ліс Віталій Карпік, який працює в Італії, відкрив у Києві інноваційні торгові заклади, де можна придбати товари без продавців

Брати особисто продукти у будь-який час доби у магазині зможуть тільки окремі клієнти. Кожен з них отримає електронний ключ від вхідних дверей. Інших покупців обслуговуватиме з 10 до 18 години сам підприємець. Торгувати без продавця він збирається продуктами харчування італійського виробництва. Про це йдеться на сайті Камінь-Каширської газети «Полісся».



Покупці можуть приходити в магазин у будь-який зручний для них час і брати все необхідне



Першу торгову точку Віталій Карпік відкрив рік тому, у кіоск вклав у межах 10 тисяч доларів. Підібрати асортимент і вийти на дистриб’юторів із хорошими цінами йому не склало труднощів — до цього кілька років сам возив каву. Проблеми у нього виникли лише із набором персоналу. Про те, що продавці не приділяють належної уваги клієнтам, він дізнався, коли встановив у кіосках веб-камери. Більшість довірених покупців підприємця вже отримали електронні ключі від магазинів, оскільки все будується на довірі.  Гроші вони завозять на наступний день або ж переводять через Приват-24. Постійні клієнти також мають додаткову знижку. Однак відкрити аналогічний торговий заклад у Камені-Каширському у планах підприємця поки що немає.


 


 


 


 


 


 

Telegram Channel