Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Любешові 10 шпачиних сімей обзавелися апартаментами (фото)

Волинь-нова

У Любешові 10 шпачиних сімей обзавелися апартаментами (фото)

Тепер залишилось тільки проводити правильне спостереження за поведінкою птахів і насолоджуватись їх різновидністю та голосами…

З 3 по 12 квітня відділом екологічної освіти та рекреації проводились різні екологічні заходи приурочені Міжнародному дню птахів, повідомляє Національний природний парк «Прип’ять-Стохід».  


Так у Залізницькому НВК Віта Домашич організувала та провела між учнями 5-х класів орнітологічний брейн-ринг «Як ми знаємо птахів».



Спільно із учнями у парку розвісили 10 шпаківень.



А на базі Любешівського НВК спільно із керівником шкільного лісництва Людмилою Шептур під час круглого столу на тему: «Різноманітність птахів національного природного пару «Прип’ять-Стохід»» розповіли та презентували для учнів 9-го класу найцікавіші факти про видовий спектр птахів парку.


Приємною подією стала екскурсія у селищний парк по екологічній стежці «Старий парк над Стоходом» із учнями 6-х класів Любешівського НВК. Спільно із учнями у парку розвісили 10 шпаківень. Тепер залишилось тільки проводити правильне спостереження за поведінкою птахів і насолоджуватись їх різновидністю та голосами…

Telegram Channel