Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

За минулу добу на Волині загасили 4 пожежі. Без жертв

Горіло житло та господарські будівлі

13 квітня о 13:29 в селі Лютка Старовижівського району загорілася дерев’яна літня кухня. Ліквідували загорання працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 16 селища Стара Вижівка та місцевої пожежної команди села Дубечно. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.
О 15:36 у місті Нововолинську зайнялась вогнем 1-но поверхова цегляна господарська будівля крита шифером по дерев'яній обрешітці. За 8 хвилини на місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №5, які о 16:05 погасили пожежу. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.



На Волині вчора горіло житло та господарські будівлі 




О 18:57 до служби порятунку надійшло повідомлення, що у селі Рокині Луцького району горить цегляний житловий будинок. На місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №2 та частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька, які за допомогою апаратів на стисненому повітрі потрапили у будинок та ліквідували вогонь. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електропроводки.
Також о 21:03 у селі Майдан Маневицького району загорілася дерев’яна господарська будівля. На місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частин №13 та місцевої команди села Троянівка, які приборкали вогонь. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.



Рятувальники вкотре застерігають громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: не перевантажувати електромережу потужними споживачами та вчасно залучати фахівців для її ремонту, не використовувати саморобні обігрівачі, а також бути обережними з відкритим вогнем. У випадку пожежі негайно викликати рятувальників за номером «101», повідомляє ДСНС України у Волинській області.

Telegram Channel