Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

На Волині – лише 12 електромобілів, а у Києві уже – понад 500

Протягом 2016 року та І кварталу 2017 року в Україні зареєстровано 2 284 електромобілі

Впродовж останніх років в Україні, як і загалом у всьому світі, спостерігається стрімке зростання попиту на електромобілі, які мають ряд переваг перед бензиновими чи дизельними моторами. Екологічні та економні електромобілі все частіше знаходять собі прихильників серед українців, про це свідчить той факт, що Україна увійшла у ТОП-10 найбільш розвинених ринків електромобілів європейських країн за інформацію рейтингу видання «InsideEVs».



Волинь перебуває серед аутсайдерів із кількості зареєстрованих електромобілів за вказаний час – усього 12 машин



“Найбільший попит на електромобілі за даними сервісних центрів МВС прослідковується у м. Києві та Харківській області, далі йдуть Дніпропетровська, Львівська, Київська та Запорізька області. У першому кварталі 2017 року показники зросли майже вдвічі – 620 зареєстрованих авто, у порівнянні з першим кварталом 2016 року -  294 зареєстрованих авто”, - зазначає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.
Волинь перебуває серед аутсайдерів із кількості зареєстрованих електромобілів за вказаний час – усього 12 машин. Дещо краща ситуація на Рівненщині – 31 авто. Водночас по Києву їздить уже 528 електромобілів, якийх зареєстрували з початку 2016 року, а Львівщиною – 127, інформує прес-служба Головного сервісного центру МВС.

Telegram Channel