Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Великоднє вітання голови Волинського обласного об'єднання Церков євангельських християн-баптистів, єпископа Ярослава ТРОЦЯ

Волинь-нова

Великоднє вітання голови Волинського обласного об'єднання Церков євангельських християн-баптистів, єпископа Ярослава ТРОЦЯ

Христос воскрес! З нагоди свята Воскресіння Ісуса Христа – нашого Господа та Спасителя світу — вітаю вас словами: «Мир вам! Мир вашому дому! Мир нашій Україні!»

Воскресіння Ісуса Христа – це перемога життя над смертю, світла – над темрявою, добра – над злом, перемога Божого Сина над гріхом та пеклом!



Скиньмо камінь невірства з наших сердець, щоб вартові зла не пильнували наші душі, щоб Той, Хто із мертвих воскресив Ісуса Христа, також оживив і нас через Свого Духа до нового життя!



Перемога, що була звершена у воскресінні Ісуса Христа, принесла людству віру та надію на вічне життя, мир, любов, натхнення для боротьби з гріхом та у служінні Богу, переміну наших цінностей в особистому та суспільному житті. В нелегкий і тривожний час як в Україні, так і в усьому світі, ми маємо довіритися Христу, Котрий сказав: «Нехай серце вам не тривожиться! Віруйте в Бога, і в Мене віруйте!»


Бажаю кожному із нас по-особливому та з вірою сприйняти Христовий подвиг, який Він звершив для нашого спасіння: Його народження, життя в любові до людей, смерть, воскресіння та вознесіння на небеса. Скиньмо камінь невірства з наших сердець, щоб вартові зла не пильнували наші душі, щоб Той, Хто із мертвих воскресив Ісуса Христа, також оживив і нас через Свого Духа до нового життя! Ми знаємо, що Христос, воскреснувши з мертвих, уже більше не вмирає… «Тож так само ж і ви вважайте себе за мертвих для гріха, і за живих для Бога в Христі Ісусі, Господі нашім!»
Христос воістину воскрес!

Telegram Channel