Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Вітання зі святом Воскресіння єпископа Волинського об’єднання церков християн віри євангельської Михайла БЛИЗНЮКА

Волинь-нова

Вітання зі святом Воскресіння єпископа Волинського об’єднання церков християн віри євангельської Михайла БЛИЗНЮКА

«І коли я побачив Його, то до ніг Йому впав, немов мертвий. І поклав Він на мене правицю Свою та й промовив мені: «Не лякайся! Я Перший і Останній, і Живий. І був Я мертвий, а ось Я Живий на вічні віки. І маю ключі Я від смерті й від аду» (Книга Об’явлення, 1:17-18)

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!



Вітаю всіх християн із радісним святом воскресіння Спасителя Ісуса Христа. Вістка про цю надзвичайну подію ніколи не зітреться з пам’яті людей. Воскреслий Христос не тільки переміг смерть, але Своєю перемогою дарував надію на воскресіння всім людям. Воскресивши Свого Сина, Бог підтвердив майбутнє воскресіння всіх людей. Нам потрібно готуватися до цієї славної миті, яка обов’язково буде в кожного з нас.



Молімося всі, щоб Бог дарував мудрість і страх Свій тим, хто при владі, щоб вони любили народ України й були благословенням для нього, приймаючи правильні рішення йому на добро.



Для того, щоб людина мала можливість бути в спільності зі святим і праведним Богом, зайняти місце в раю та насолоджуватися вічним блаженством, і приходив на землю Ісус Христос. Мета приходу Христа відображена в Євангелії від Івана: «Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне. Бо Бог не послав Свого Сина на світ, щоб Він світ засудив, але щоб через Нього світ спасся» (3:15-17). Христос на себе взяв справедливу Божу кару за гріх всього людства. Згідно з Божим правосуддям, кара за гріх – смерть, і воно виконалося через страждання та хресну смерть Святого Непорочного Божого Агнця, Який узяв на Себе вину всіх нас. «Бо й Христос один раз постраждав був за наші гріхи, щоб привести нас до Бога, Праведний за неправедних, хоч умертвлений тілом, але Духом оживлений…» (1 Послання ап. Петра, 3:18). Не оцінивши смерті Спасителя, не прийнявши її як запоруку нашого спасіння та визволення від влади гріха, ми не зможемо й правильно оцінити значення Його воскресіння для нас особисто. Ті, хто визволився від гріха вірою в Ісуса Христа й отримав народження згори, стають воскреслими для нового життя, живими для Бога.


У ці святкові дні у наших церквах лунає великодній спів: «Христос воскрес із мертвих, смертю смерть подолав і тим, що у гробах, життя вічне дав». З великою радістю наш небесний Отець вустами батька блудного сина промовляє стосовно нас, хто вірує в Ісуса Христа: «….бо цей син мій був мертвий і ожив, був пропав і знайшовся!» (Євангелія від Луки, 15:24). Приймімо настанову апостола Павла: «Отож, коли ви воскресли з Христом, то шукайте того, що вгорі, де сидить Христос по Божій правиці. Думайте про те, що вгорі, а не про те, що на землі» (Послання до колосян, 3:1-2). Дякуймо Богові за Його Сина, просімо Його благословення на наш край, щоб запанував мир у нашій країні. Молюся, щоб Дух Святий утішив та загоїв болючі рани тих, хто постраждав від війни на Сході. Молімося всі, щоб Бог дарував мудрість і страх Свій тим, хто при владі, щоб вони любили народ України й були благословенням для нього, приймаючи правильні рішення йому на добро.

Telegram Channel