Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

На Рівненщині у ДТП загинув 27-річний німець

Його «Audi A4» зіткнувся з «BMW-X6» під керуванням 39-річного львів’янина

Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 15 квітня, близько другої години ночі, поблизу села Зелений Гай. Громадянин Німечинни від отриманих травм загинув на місці події. Пасажир іншого авто — у реанімації, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.



27-річний житель Федеративної республіки Німеччина, на автомобілі «Audi A4» рухаючись у напрямку Рівного не врахував дорожню обстановку та з невідомих поки що причин виїхав на смугу зустрічного руху.



Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 27-річний житель Федеративної республіки Німеччина, на автомобілі «Audi A4» рухаючись у напрямку Рівного не врахував дорожню обстановку та з невідомих поки що причин виїхав на смугу зустрічного руху. Там допустив зіткнення із позашляховиком «BMW-X6» під керуванням 39-річного львів’янина.


У результаті ДТП іноземець отримав травми несумісні із життям, а 31-річна львів’янка — пасажир позашляховика з діагнозом політравма госпіталізована у реанімаційне відділення Дубенської центральної районної лікарні. Водій «BMW» отримав закриту черепно-мозкову травму та забої .


За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Telegram Channel