Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Молодик сильно поранив ножем нацгвардійця та порізав його собаку під Києвом

Нацгвардійця довелося госпіталізувати з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини

В Ірпені Київської області 17 квітня близько опівночі молодик, який відпочивав з компанією у одному з парків, завдав ножових поранень бійцю Національної гвардії та його собаці, передає «24 канал».


Як повідомляє прес-служба поліції області, встановлено, що 25-річний боєць Нацгвардії, пізно ввечері вигулюючи біля будинку свого собаку, зробив зауваження компанії молодих людей, які гучно відпочивали.



Співробітникам поліції вдалося встановити та затримати зловмисника.



Натомість один з молодчиків спочатку вдарив ножем чотирьохлапого, який став на захист свого господаря, а потім завдав ножового поранення у живіт чоловікові.


Зауважимо, що співробітникам поліції згодом усе ж удалося встановити та затримати зловмисника, а також інших осіб, які є причетними до скоєння цього злочину.


«Ними виявилися молоді місцеві жителі. Встановлено, що ножове поранення завдав один із молодиків, двох інших опитали як свідків», – зауважили поліцейські.


За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років.



Telegram Channel