Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

ДОВГОЖИТЕЛІ: У СТО РОКІВ — НА РОБОТУ

Феодосія Панасівна Мартинець, жителька шахтарського Нововолинська, має усі шанси увійти в Книгу рекордів Гіннесса...

Феодосія Панасівна Мартинець, жителька шахтарського Нововолинська, має усі шанси увійти в Книгу рекордів Гіннесса. Розмінявши другу сотню літ, ця довгожителька і досі щодня поспішає на роботу у житлово-комунальне підприємство №2, де трудиться прибиральницею. Там кажуть, що навіть багатьом молодим працівницям до Феодосії Панасівни не дорівнятись. За 34 роки роботи в комунальній сфері міста до цієї напрочуд витривалої і сумлінної жінки не було жодного зауваження. Любить чистоту і порядок. У її домашньому архіві — численні грамоти і подяки.
Бог нагородив бабусю Феодосію міцним здоров’ям, тому й не топтала стежки до лікарів. Останнім часом лише трохи впав зір і почала погано чути. Але це не завадить столітній бабусі і на роботі вправлятись, і дома все необхідне виконувати. Ще не так давно Феодосію Панасівну ніхто не міг наздогнати на бурякових плантаціях, куди разом з іншими міськими жіночками виїжджала на заробітки.
Учора сторічну ювілярку урочисто вшанували на рідному підприємстві. Не забула про неї і міська влада. А сусіди з будинку у мікрорайоні Шахтарському, де мешкає довгожителька, підготували оригінальну святкову програму, було багато цього дня квітів і подарунків для столітньої трудівниці, з приємністю повідомляє власний кореспондент “Волині” Алла Лісова.
Telegram Channel