Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Через похолодання закрили школи ще в одному обласному центрі

У навчальних закладах, у яких працюють автономні котельні, відновили опалювальний сезон

У Чернівцях через погіршення погодних умов у всіх загальноосвітніх школах з 20 по 24 квітня призупинено навчально-виховний процес. Про це повідомили в прес-службі Чернівецької міської ради, пише Тиждень.



З 19 квітня поновлено опалювальний сезон у 20-ти навчальних і дошкільних закладах міста, в яких працюють автономні котельні.



Згідно з повідомленням, відповідне рішення було прийняте в середу, 19 квітня, на нараді, яку провів міський голова Олексій Каспрук за участю керівників департаменту житлово-комунального господарства, управлінь освіти, охорони здоров’я та комунального підприємства «Чернівцітеплокомуненерго».


Водночас, з 19 квітня поновлено опалювальний сезон у 20-ти навчальних і дошкільних закладах міста, в яких працюють автономні котельні.


«У дошкільних закладах, де немає можливості централізовано подати теплоносій, температурний режим буде забезпечуватися за допомогою електроприладів. Для цих закладів збільшено ліміти на споживання електроенергії. Управлінню освіти доручено перевірити забезпеченість дошкільних установ необхідної кількістю електрообігрівальних приладів та щоденно моніторити дотримання температурного режиму», - повідомили у прес-службі міської ради.


Нагадаємо, раніше навчання вже призупинили у Запоріжжі, Миколаєві, на Харківщині та Дніпропетровщині.

Telegram Channel