Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

На Камінь-Каширщині злодій з Криму вкрав двоє коней та підводу

Поліція встановила і затримала злодюгу

Олександр ПРИЙМАК



Цього йому виявилось замало, тож він завітав ще й до 81-річного сусіда де прихопив другого гнідого і підводу.



Днями у селі Залісся Камінь-Каширського району , дочекашись вечірньої пори, невідомий хапуга зайшов до обійстя 56-річного місцевого жителя та непомітно вивів звідтіля господаревого коника. Але цього йому виявилось замало, тож він завітав ще й до 81-річного сусіда де прихопив другого гнідого і підводу. Однак тішитись награбованим добром злодієві довелося недовго. Завдяки професійним діям районної поліції особу порушника досить швидко встановили. Ним виявився 45-річний кримчанин.


Як розповіла начальник сектору комунікації Камінь-Каширського відділу поліції Валентина Коширець. Зловмисник не вперше спокусився на чуже. Більше 20 років свого життя він провів у в’язниці саме через крадіжки, а також злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків. У вересні 2016 року був звільнений з місць позбавлення волі за законом Савченко. Як такого офіційного місця проживання затриманий не мав, тому не міг повернутися на територію окупованого Криму. Довгий час тинявся Україною. У тутешні місцини потрапив випадково.


На даний час слідчими розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, що в місті Ковелі. Триває досудове розслідування. Викрадені тварини вилучені та повернуті їх власникам.

Telegram Channel