Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

РЕАЛІЇ ЖИТТЯ: ФУРШЕТ ДЛЯ ІНВАЛІДІВ

Різні фуршети відбуваються зараз ледве не щодня — з приводу і без приводу. Можна виправдати либонь скромний обід, який влаштувала минулої п’ятниці для своїх активістів обласна організація інвалідів у їдальні Луцького педагогічного коледжу...

Різні фуршети відбуваються зараз ледве не щодня — з приводу і без приводу. Можна виправдати либонь скромний обід, який влаштувала минулої п’ятниці для своїх активістів обласна організація інвалідів у їдальні Луцького педагогічного коледжу.
А перед тим в актовому залі коледжу відбулося ювілейне, розширене засідання ради обласної організації інвалідів з нагоди 10-річчя її створення. З інформацією про діяльність цього громадського об’єднання виступив його голова Веніамін Пічко. До речі, воно налічує понад 10 тисяч інвалідів війни, праці, загальних захворювань, дитинства, котрі, на жаль, нерідко залишаються поза увагою держави та нинішніх керівників підприємств різних форм власності. В області діє 13 міських і районних інвалідських осередків. В основному вони працюють на ентузіазмі одержимих добродіїв, бо не завжди допросишся матеріальної допомоги від багатих спонсорів.
Але є приємні винятки. На зібранні висловлювалась вдячність керівникам регіональних відділень ПриватБанку, “Укрсоцбанку”, Луцького підшипникового заводу, КРЗ, “Волиньпаку”, фонду “Милосердя”, Волинського братства, інших підприємств, установ і організацій.
Учасників ювілейного засідання вітали заступник керуючого справами обласної ради Олександр Климович, начальник головного управління праці і соціального захисту населення облдержадміністрації Ірина Кисляк, керуючий обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів Валерій Шевчук та інші. Вручались грамоти, грошові премії, квіти, було маленьке свято для інвалідів.
Telegram Channel